Översättare

 

Översättare, översättaren, översättarna och översättningen

Letar du efter en ÖVERSÄTTARE eller är du en Översättare själv?

Om du har behov av en översättare inom engelska och svenska språken så finns det en hel uppsjö att välja mellan, allt från privata frilansande översättare till professionella översättningsbyråer med svindyra kontor i innerstaden. Om du letar efter en översättare är du antagligen också kostnadsmedveten och vill få så hög kvalitetsnabbt som möjligt till ett så lågt pris per ord som det bara går, inte sant?

Här nedan har jag samlat lite länkar till just sådana översättare som uppfyller kriterierna hög kvalitet, lågt pris, snabb leverans:

 

Om du vill få kontakt med en svensk översättare klicka här

Om du vill få kontakt med en engelsk översättare klicka här

Om du vill få hjälp från en svenska till engelska översättare tryck här 

Om du vill få hjälp från en engelska till svenska översättare tryck här

Om du vill komma till en sida med prisuppgifter om översättningar tryck här

Om du vill få kontakt med en Svenska-Engelska översättare tryck på den här länken

Om du vill få kontakt med en Engelska-Svenska översättare tryck på den här länken

 

Om du är översättare själv och bara söker likasinnade eller har ett stort projekt som du vill få hjälp med eller som du känner skulle vara bra att dela med en annan översättare då kan du kontakta mig på länken längst ned på den här sidan. Ofta är det ju så att som översättare har man några specialområden man är extra bra på p.g.a tidigare arbetslivserfarenhet, utbildning eller ett ämnesområde som man har ett stort intresse för. Jag kan säga personligen att mina starkaste områden är:

data, datorer, mjukvara, hårdvara, IT, ekonomi, finans, program, programvara, bokföring, Internet, teknologi, management, marketing, musik, psykologi, vetenskap, naturvetenskap.

Jag har min tyngdpunkt inom Naturvetenskap, IT och Ekonomi. Är mina kompetenser bra komplement till Dina kompetenser? Då kanske vi borde slå oss ihop och göra vissa översättningar tillsammans!

Kontaktuppgifter till svenska engelska översättare

 

Det går också bra att kontakta mig direkt via formuläret här nedan:


(Leave empty)
This website was built using N.nu - try it yourself for free.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)